Kaupungit ovat suursaastuttajia

Madrid 10.10.22 (IPS) Nopea ja suunnittelematon kaupungistuminen on muuttanut kaupungit ilmastokatastrofeja nopeuttaviksi ja kasvattaviksi saasteiden suurtuottajiksi, kertoo YK:n raportti maailman kaupungeista. Maailman hiilidioksidipäästöistä 70 prosenttia on peräisin kaupungeista. Valtaosa kaupunkien päästöistä on lähtöisin liikenteestä, rakennuksista, energiantuotannosta ja jätteiden käsittelystä. Nopea… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Baher Kamal