Suitsukkeilla ja mirhamilla taloudelliseen vapauteen

Nairobi 27.6.22 (IPS) Kenialaisen paimentolaisyhteisön naiset ovat pukeutuneet perinteisiin kuninkaallisiin juhlaviin koruihin ja värikkäistä helmistä punottuihin kaulakoruihin. Ne muodostavat upeita kuvioita naisten kaulaan. Pohjois-Kenian Marsabitin maakunnan Rendile-yhteisön naisilla on tehtävä. Rintarinnan he kävelevät ylös mäkeä kohti taloudellista vapautta, aseistettuna asiaankuuluvilla työkaluilla,… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Robert Kibet