Afrikan vesikriisi on myös rahoituskriisi

Bulawayo, Zimbabwe 21.2.22 (IPS) Kun ilmastonmuutos vähentää veden saatavuutta Afrikassa, paikallisyhteisöjen ja valtioiden kesken on odotettavissa konflikteja niukkenevien vesiresurssien hallinnasta. Kansainvälinen vesiasioiden yhteistyöjärjestö Global Water Partnership (GWP) vaati tammikuisessa julkaisussaan maailman johtajia välittömästi toimittamaan voimavaroja itäisen Afrikan vesikriisin hoitoon. Tutkijoiden mukaan… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Ignatius Banda