Hyviä uutisia Afrikan maataloudesta

Nairobi 14.12.20 (IPS) Pandemiasta, konflikteista ja ilmastonmuutoksesta huolimatta Afrikan maataloudessa on tapahtunut 2000-luvun aikana merkittävää kehitystä. Miljoonat maanviljelijät ovat saaneet uutta teknologiaa käyttöönsä ja koulutukseen sekä tutkimukseen on investoitu. Afrikan vihreän vallankumouksen allianssi (AGRA) on auttanut yli sadan afrikkalaisen siemenyhtiön perustamisessa,… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Agnes Kalibata