Siirtotyöläisten rahalähetysten vähentyminen tietää ongelmia kaikille

YK 14.12.20 (IPS) Maailman valtioiden tulisi julistaa siirtolaisten rahalähetysten siirto elintärkeäksi palveluksi. Niin vaaditaan YK:n siirtolaisjärjestö IOM:n ja Maailman ruokaohjelma WFP:n yhteisessä raportissa koronapandemian vaikutuksista maailman nälkätilanteeseen ja muuttoliikkeisiin. Raportissa varoitetaan, että koronapandemian torjuntatoimet ovat häirinneet ihmisten liikkumista tavoilla, joiden seuraukset valkenevat ehkä… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Alison Kentish