Aivovuoto Nigeriasta jatkuu vahvana

Abuja 21.11.22 (IPS) Nigerian yliopistojen ja korkeakoulujen luentosalit hiljenivät helmikuussa 2022. Palkkaansa ja etuihinsa tyytymättömien opettajien lakko kesti kahdeksan kuukautta. Tiukkojen neuvottelujen jälkeen yliopisto-opettajien liitto (Asuu) https://asuunigeria.org/ lopetti lakon ja opettajat palasivat oppilaitoksiin lokakuun puolivälissä. Nyt kysellään, mitä tapahtuu Nigerian… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Pius Adeleye