Maanomistus palauttaa luontoon monimuotoisuutta Keniassa

Nairobi 14.11.22 (IPS) Mara Sianan luonnonsuojelualue https://www.africanmeccasafaris.com/travel-guide/kenya/parks-reserves/masai-mara/conservancy/siana Keniassa perustettiin paimentolaiskansa maasaiden reservaatin vieressä sijaitsevaan laaksoon vuonna 2016. Tuolloin siellä ei elänyt ainuttakaan seepraa tai topiantilooppia ja vain yksi leijonalauma. Norsuja oli alle 150 ja puhveleita alle 200. Nykyään alueen norsukanta… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Geoffrey Kamadi