Typpilannoitteiden kasvihuonekaasupäästöjä on ehkä aliarvioitu

Cambridge 15.11.21 (IPS) Tuore tutkimus väittää, että typpilannoitteiden ilmastovaikutukset ovat aiemmin arvioitua paljon pahempia. Tutkijoiden mukaan typpilannoitteiden tuotanto- ja toimitusketju tuottaa yli kuusi kertaa enemmän kasvihuonekaasuja kuin koko kaupallinen lentoliikenne. Kolme Greenpeacen, Maatalous- ja kauppapolitiikan instituutin ja pienviljelijöitä tukevan GRAIN -kansalaisjärjestön kanssa työskentelevää… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Timothy A. Wise