Huumesodassa loukataan ihmisoikeuksia

Bratislava 15.11.21 (IPS) Maailmanlaajuinen huumepolitiikkojen analyysi on paljastanut, miten lait ja niiden valvonta sortavat miljoonia ihmisiä kautta maailman. Useiden kansalaisjärjestöjen muodostaman Haittojen vähennyskonsortion (HRC) tuottamaa analyysia sanotaan radikaalin innovatiiviseksi, ja se onkin ensimmäinen laatuaan. HRC:n Globaali huumepolitiikkaindeksi (GDPI) laittaa maita järjestykseen sen… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Ed Holt