Tuberkuloosi on jäänyt koronan varjoon

Johannesburg 1.11.21 (IPS) Aiemmin tuberkuloosin hoitoon osoitettuja kansanterveysresursseja on siirretty koronan torjuntaan. Kansanterveystutkijat ovat arvioineet, että korona on tehnyt tyhjäksi viimeisen 12 vuoden edistysaskeleet tuberkuloosiin sairastuneiden löytämisessä ja hoitamisessa. Ennen koronapandemian alkamista Saharan eteläpuoleisen Afrikan terveysviranomaisten päähuolenaihe oli tuberkuloosi. Vuonna 2019… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Morounfolu Olugbosi