Kuuban energiakriisi

Havanna 1.11.21 (IPS) Tänä syksynä sähkökatkot ovat vaivanneet Kuubaa. Ikääntyvä infrastruktuuri ja ongelmat polttoainetoimituksissa ovat vieneet saarivaltion sähköntuotantojärjestelmän kriisiin, joka voi nopeuttaa uusiutuviin energianlähteisiin siirtymistä. Viranomaisten mukaan voimalarikot ja huoltotöiden viivästyminen ovat syypäitä sähkökatkoihin. Lisäksi jakelulinjoilla on ongelmia varaosien puutteen… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Luis Brizuela