Uuden sukupolven ruokajohtajia kaivataan

Nairobi, Kenia 27.9.21 (IPS) Ruokaturvan järkkyminen on havaittu aikamme vakavimpiin lukeutuvaksi ongelmaksi. Siksi eurooppalainen kestävyys- ja innovaatioinstituutti EIIS https://eiis.it/ järjesti toukokuussa kolmikuukautisen kurssin ihmisille, joista toivotaan tulevaisuuden ruokajärjestelmien uudistajia kotimaissaan. Kurssin pontimena on kiireinen tarve kasvattaa ruokajohtajien sukupolvi, joka voi… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Joyce Chimbi