Meksikoon tulvii turvapaikkahakemuksia

Geneve 19.4.21 (IPS) Keski-Amerikan maista pakenevat ihmiset ovat tänä vuonna jättäneet ennätysmäärän turvapaikkahakemuksia Meksikon etelärajalla, YK:n pakolaisvirasto UNHCR kertoo. Valtaosa hakemuksista liittyy väkivaltaan, josta sadattuhannet ihmiset alueella kärsivät. Siihen kuuluu uhkailua, pakkovärväystä, kiristystä, seksuaalista väkivaltaa ja murhia. Väkivallan takana ovat pääasiassa… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net