Kuuba pelkää juomaveden loppuvan

Havanna 1.3.21 (IPS) Kuubassa rakennetaan kuumeisesti vesijohtoja, vedenpuhdistamoja ja suolanpoistolaitoksia. Maa pyrkii saamaan hallintaan ilmastonmuutoksen voimistamien kuivien kausien ja tulvien vaikutukset. Vesijärjestelmän ohella parannetaan vesivarantojen seurantaa. Siten voidaan entistä paremmin ennakoida niin tulvia kuin kuivuuttakin. Hankkeen toteuttaa Kuuban kansallinen vesivarantoinstituutti YK:n tuella… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Luis Brizuela