Madrid 10.06.19 (IPS) Fossiilipolttoaineita tuottavat maailman mahtavimpiin lukeutuvat globaalit yritykset, joiden voittomarginaaleja merkittävästi lihottavat valtioiden maksamat tukiaiset. Näin verorahoilla tuetaan muun muassa kuivuuden leviämistä, jäätiköiden sulamista ja korallien haalistumista.

Kansainvälinen valuuttarahasto IMF arvioi, että maailmanlaajuisesti vuonna 2015 tukiaiset ahmaisivat koko maailman yhteenlasketusta bruttokansantuotteesta 6,3 prosenttia. Rahassa se on käsityskyvyn rajoja hipovat 4,2 biljoonaa […]


  
                     Login:
                   Password:
       

Once your username and password have been activated, you may change your password at any time here.

If you do not yet have a username and password, please go to SUBSCRIBE

If you were a subscriber from another ips site and your password doesn't work, please try the word "password" with your username. You can change your password here.

If you have any kind of problem please contact us at help@ipsnews.net

 

Comments are closed.