Keski-Amerikan karjankasvatus ottaa askelia kestävämpään suuntaan

AGUA CALIENTE 10.6.2024 (IPS) Perinteiselle karjankasvatukselle haetaan kestävämpää vaihtoehtoa Keski-Amerikassa. Tavoitteena on estää eroosiota, vähentää kasvihuonekaasupäästöjä sekä parantaa maaperän laatua ja eläinten hyvinvointia. Massiivinen karjatalous yhdistetään mielikuvissa Latinalaiseen Amerikkaan. Siihen kuuluvat grillissä tuntitolkulla käristyvä naudankylki, tuhatpäiset karjalaumat ja niitä cowboyhattu… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Edgardo Ayala