Sairaanhoito-oppia köyhille bangladeshilaistytöille

Thakurgaon, Bangladesh 12.2.24 (IPS) Bangladeshilainen sairaanhoito-oppilaitos Moimuna Nursing Institute tarjoaa maaseudun köyhille tytöille mahdollisuuden opiskella sairaanhoitajaksi tai kätilöksi. Nämä ammatit olisivat heille tavoittamattomia ilman oppilaitoksen rahallista tukea. Köyhään perheeseen syntynyt ja koulusta hyvin arvosanoin valmistunut Sweety Akter, 22, haaveili sairaanhoitajan ammatista,… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Rafiqul Islam