Zimbabwen terveydenhoito on romahtamassa

Bulawayo, Zimbabwe 4.12.23 (IPS) Kovassa nousussa olleesta, lokakuussa kuolleesta zimbabwelaisesta afropopmuusikko Garikai ”Garry” Mapanzuresta tuli Zimbabwen rapautuvan terveydenhoidon viimeisin kuuluisa uhri. Hän menehtyi liikenneonnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Muusikon perhe syyttää kuolemasta Masvingon aluesairaalan kehnoja laitteita. Garrysta tulikin yksi monista zimbabwelaisista, jotka… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Farai Shawn Matiashe