Nepalilaiset eivät kärsi rokote-epäilystä

Chitwan, Nepal 14.8.23 (IPS) Kun Dipak Subedi järjesteli rokotusohjelmaa papilloomavirusta vastaan Bharatpurin kaupungissa Etelä-Nepalin Chitwanin alueella, hänelle soiteltiin jatkuvasti naapurialueilta ja kysyttiin olisiko hänellä ylimääräisiä rokoteannoksia. Ihmiset olivat valmiit matkustamaan tuntikausia saadakseen tyttärilleen rokotuksen. Soittajat olivat kuulleet viime vuonna aloitetusta… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Marty Logan