Öljynporaushanke Amazonin suulla jakaa Brasiliaa

Rio de Janeiro 5,6.23 (IPS) Brasilian hallitus on joutunut huomaamaan, että hyvät aikomukset eivät riitä ympäristönsuojelussa. Kun kyse on öljyntuotannosta Amazonvirran suulla, ympäristöarvot uhkaavat jäädä taloudellisten etupyrkimysten alle. Brasilian ympäristö- ja luonnonvarainstituutti (Ibama) epäsi toukokuun puolivälissä valtion öljy-yhtiöltä Petrobrasilta luvan koeporaukseen Atlantilla Amazonin… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Mario Osava