Tutkijat keksivät Afrikan oloihin sopivan hepatiittitestin

Blantyre 13.3.23 (IPS) Tutkijat ovat havainneet, että aiempaa halvemmat ja paremmin saatavilla olevat verikoemenetelmät voivat parantaa kroonista B-hepatiittia sairastavien afrikkalaisten hoitoa. Nature -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa Afrikan B-hepatiittiyhteistyöverkoston tutkijat suosittelevat nykyisten maailman terveysjärjestö WHO:n B-hepatiittihoitosuositusten uudistamista. ”Afrikassa työskentelevät lääkärit ovat toistuvasti raportoineet, että… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Charles Mpaka