Uusi laki vaikeuttaa hi-viruksen torjuntaa Venäjällä

Bratislava 27.12.22 (IPS) Venäjän presidentin Vladimir Putinin joulukuun alussa hyväksymä laki kieltää “HLBTIQ -propagandan” levittämisen. Laki paitsi leimaa sukupuoli- ja seksuaaliset vähemmistöt, voi myös kiihdyttää yhtä maailman pahimmista hiv-epidemioista. HLBTIQ-kirjainyhdistelmä viittaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin: homot, lesbot, biseksuaalit/bi-ihmiset, transihmiset, intersukupuoliset ja… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Ed Holt