Norsunluukauppa siirtyi nettiin

Rubavu, Ruanda 31.10.22 (IPS) Itäafrikkalainen villieläintuotteiden salakauppa on siirtynyt fyysisiltä toreilta internetiin. Kauppiaat soveltavat nettikaupan liiketoimintamalleja ja välttävät lainvalvojien huomion käyttämällä vain suojattuja viestimenetelmiä. Interpolin mukaan villieläinten kansainvälinen salakauppa kasvaa 5-7 prosenttia vuosittain. Tavara kulkee samoja reittejä huumeiden ja aseiden… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Aimable Twahirwa