Äidinmaidonvastiketta markkinoidaan jälleen keinoja kaihtamatta

Madrid 16.5.22 (IPS) Maailman terveysjärjestö WHO varoittaa äidinmaidonvastikkeen markkinointitavoista, joita järjestö kuvaa järkyttäviksi, salakavaliksi, hyväksikäyttäviksi, aggressiivisiksi, harhaanjohtaviksi ja kaikkialle tunkeutuviksi. Vastiketta valmistavat yritykset pyrkivät keinoja kaihtamatta kasvattamaan suuria voittojaan. Huhtikuun lopulla WHO julkaisi raportin äidinmaidonvastikkeen digitaalisesta markkinoinnista. Yritykset maksavat sosiaaliselle medialle… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Baher Kamal