Zimbabwe hyökkää kansalaisjärjestöjen kimppuun

Bulawayo, Zimbabwe 28.3.22 (IPS) Zimbabwessa etenee lakialoite, joka kriitikoiden mukaan kriminalisoi maassa toimivat kansalaisjärjestöt. Viranomaisten mukaan muutokset yksityisiä vapaaehtoisjärjestöjä koskevaan lakiin tähtäävät laittomien rahavirtojen patoamiseen. Viranomaiset väittävät, että kansalaisjärjestöjen avustamisen varjolla maassa edistetään poliittisia päämääriä. Zimbabwen valtapuolue ZANU on perinteisesti… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Ignatius Banda