Toimittajamurhat yltyivät Meksikossa

México 7.2.22 (IPS) Journalistien ammattikunta kokee Meksikossa joutuneensa kauhuelokuvaan, jota leimaavat väkivalta ja rikosten rankaisemattomuus. Maassa murhattiin tammikuussa neljä journalistia. Murhatilasto rumeni vielä kuun viimeisenä päivänä, jolloin kolme asemiestä surmasi videokuvaaja Roberto Toledon hänen ollessaan työtehtävissä Michoacánin osavaltion Zitacuaron kaupungissa.… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Emilio Godoy