Miesten itsemurhat huolettavat Malawissa

Lilongwe, Malawi 20.12.21 (IP) Malawilaiset järkyttyivät, kun parlamentin entinen varapuhemies Clement Chiwaya ampui itsensä hengiltä kansalliskokouksen rakennuksessa Lilongwessa syyskuussa. Samalla katse kääntyi kansalaisten mielenterveysongelmiin. Asiantuntijoiden mukaan itsemurhatapausten määrän jyrkkä nousu on muodostunut Malawin mielenterveyshaasteiden näkyvimmäksi merkiksi. ”On masennusta, stressiä ja… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Charles Mpaka