Rohingya-lasten koulutyö jatkuu

Dhaka 19.4.21 (IPS) Jos pakolaislapsilta evätään mahdollisuus koulunkäyntiin, heidän tulevaisuutensa synkkenee entisestään. Siksi kansainväliset järjestöt ponnistelevat turvatakseen rohingya-lasten opinnot maailman suurimmalla pakolaisleirillä Bangladeshin Cox Bazarissa. Myanmarista paenneita rohingya-muslimeja majoittavalla Kutupalongin leirillä riehui maaliskuun lopulla tuhoisa tulipalo. Vähintään 45 000 ihmistä menetti… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Rafiqul Islam