Vakuutusyhtiöt haastoivat Argentiinan ja Bolivian oikeuteen

New York 6.4.21 (IPS) Kolme vakuutusyhtiötä on haastanut Argentiinan ja Bolivian Maailmanpankin alaiseen sijoituskiistojen välitystuomioistuimeen. Yhtiöt epäilevät menettäneensä tuottoja, kun Argentiina ja Bolivia peruivat eläkejärjestelmiensä yksityistämisen. Juttuja puidaan suljettujen ovien takana. Argentiina ja Bolivia kokeilivat eläkejärjestelmiensä yksityistämistä 1990-luvulla, mutta yksityiset… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net