Väkivaltaa Venezuelan laittomissa kultakaivoksissa

New York 10.02.20 (IPS) Venezuelan eteläisen Bolivarin osavaltion asukkaat kärsivät amputoinneista ja muista kammottavuuksista aseistettujen joukkioiden käsissä. Muun muassa venezuelalaiset syndikaateiksi kutsutut jengit sekä kolumbialaiset asejoukot hallitsevat alueelle perustettuja laittomia kultakaivoksia ja terrorisoivat paikallista väestöä, ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch tiedottaa.… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net