Bangladeshin pakolaisleirien lapset pääsevät kouluun

Dhaka, Bangladesh 16.12.19 (IPS) Japanilainen hyväntekeväisyysjärjestö Nippon-säätiö on antanut 1,8 miljoonaa euroa bangladeshilaiselle BRAC-kansalaisjärjestölle koulunkäyntimahdollisuuden järjestämiseen Myanmarista Bangladeshiin tulleille rohingya-pakolaislapsille. Tällä rahalla BRAC rakentaa Cox’s Bazarin rohingya-leireille 50 teräsrakenteista, kaksikerroksista koulua. Tarkoitus on tarjota opetusta 8000 leirien 4-14 -vuotiaalle lapselle.… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Rafiqul Islam