Stockholm, 190315 (IPS) – Miljontals människor sitter frihetsberövade runt om i världen på grund av att de har en funktionsnedsättning. Det uppger FN:s särskilda rapportör för personer med funktionsnedsättning i en ny rapport.

– Människor med funktionsnedsättning är överrepresenterade i fängelser, ofrivilligt inskrivna på psykiatriska vårdinrättningar, placerade i institutioner, eller tvingas genomgå behandlingar i ”böneläger”, […]


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

 

Comments are closed.