Etelä-Aasia kaipaa uutta lainsäädäntöä seksuaalista väkivaltaa vastaan

YK 3.5.21 (IPS) Uusi raportti seksuaalisesta väkivallasta Etelä-Aasiassa paljastaa, että uhrit kärsivät uhkauksista, painostuksesta oikeuden ulkopuolella sopimiseen ja esteistä oikeuden saamiselle. Naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta kamppailevan Equality Now -järjestön raportti kertoo lohdutonta tarinaa raiskaajien rankaisemattomuudesta Etelä-Aasiassa. Rankaisemattomuuden mahdollistavat lakien porsaanreiät, raiskattujen… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Alison Kentish