Keski-Afrikan unohdettu kriisi

Bangui, Keski-Afrikan tasavalta 15.2.21 (IPS) Vuonna 2013 puhjenneen sisällissodan jäljiltä yli puolet Keski-Afrikan tasavallan 4,9 miljoonaisesta väestöstä elää lohduttomassa puutteessa. Kyse on yhdestä maailman pahimmista ja tuntemattomimmista humanitaarisista kriiseistä. Koronapandemia kärjistää sitä entisestään. Viimeisin rauhansopimus solmittiin helmikuussa 2019, sopijaosapuolina hallitus… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Bruce Biber