Canberra, Australia 5.10.20 (IPS) Ishmael Toroama on valittu Papua-Uuteen-Guineaan kuuluvan Bougainvillen autonomisen alueen presidentiksi. 1990-luvulla Toroama johti kapinallisjoukkoja vuosikymmenen mittaisessa sisällissodassa.

Itsenäisyyttä havitteleva 300 000 asukkaan saariryhmä sijaitsee yli 900 kilometrin päässä meren takana sijaitsevasta emämaasta, ja se on kulttuurisestikin lähempänä Salomonsaaria kuin Papua-Uutta-Guineaa. Presidentin tärkein tehtävä on pyrkiä kohti vuoden takaisen kansanäänestyksen […]


  
                     Login:
                   Password:
       

Once your username and password have been activated, you may change your password at any time here.

If you do not yet have a username and password, please go to SUBSCRIBE

If you were a subscriber from another ips site and your password doesn't work, please try the word "password" with your username. You can change your password here.

If you have any kind of problem please contact us at help@ipsnews.net

 

Comments are closed.