Bratislava 16.03.20 (IPS) Slovakian pääministeriksi korruption vastaisuudella ratsastanut Igor Matovic ehdotti vain tunteja vaalivoittonsa jälkeen, että valtio alkaisi rahoittaa tutkivia journalisteja. Vastalahjaksi journalistit vahtisivat julkista valtaa ja paljastaisivat korruptiota, missä sitä havaitsisivatkin.

Slovakian journalistiyhteisö tuomitsee ajatuksen lähes yksimielisesti. Journalistit pelkäävät riippumattomuutensa vaarantuvan ja poliitikkojen luistavan korruption juurimisen velvollisuuksistaan. Sen sijaan, että pääministeri haluaa […]


  
                     Login:
                   Password:
       

Once your username and password have been activated, you may change your password at any time here.

If you do not yet have a username and password, please go to SUBSCRIBE

If you were a subscriber from another ips site and your password doesn't work, please try the word "password" with your username. You can change your password here.

If you have any kind of problem please contact us at help@ipsnews.net

 

Comments are closed.