Slovakian tutkiville journalisteille ei kelpaa valtion raha

Bratislava 16.03.20 (IPS) Slovakian pääministeriksi korruption vastaisuudella ratsastanut Igor Matovic ehdotti vain tunteja vaalivoittonsa jälkeen, että valtio alkaisi rahoittaa tutkivia journalisteja. Vastalahjaksi journalistit vahtisivat julkista valtaa ja paljastaisivat korruptiota, missä sitä havaitsisivatkin. Slovakian journalistiyhteisö tuomitsee ajatuksen lähes yksimielisesti. Journalistit pelkäävät… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Ed Holt