Mbabane 10.02.20 (IPS) Afrikan kyvyttömyys kouluttaa nuoriaan asianmukaisesti heikentää mantereen talouskasvua, päätellään Afrikan kehityspankin äskettäin julkaisemassa työvoiman tulevaisuudennäkymiin keskittyvässä raportissa.

Raportin mukaan useimmissa Afrikan valtioissa tulotasosta riippumatta koulutus on niin määrältään kuin laadultaankin alhaista. ”Manner ei saa kunnollista osinkoa edes niistä minimaalisista investoinneista, joita se koulutukseen tekee”, taloustieteilijä ja Etelä-Afrikan Oxfamin johtajistoon […]


  
                     Login:
                   Password:
       

Once your username and password have been activated, you may change your password at any time here.

If you do not yet have a username and password, please go to SUBSCRIBE

If you were a subscriber from another ips site and your password doesn't work, please try the word "password" with your username. You can change your password here.

If you have any kind of problem please contact us at help@ipsnews.net

 

Comments are closed.