Puhdasta vettä Bangladeshin tekstiilityöläisille

Hongkong 23.09.19 (IPS) Kansalaisjärjestö WaterAid ja investointipankki HSBC ovat lanseeranneet ohjelman, jolla toimitetaan vesi-, viemäri- ja hygieniapalveluja Bangladeshin ja Intian tekstiilitehtaisiin ja niiden työntekijöiden yhteisöihin. Tehtaiden vesitilannetta on yhteistyössä omistajien kanssa korjattu jo viime vuodesta lähtien. Nyt kohennetaan juomaveden saatavuutta, käymälöitä ja pesupaikkoja… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Ian Gavin