Johannesburg 09.09.19 (IPS) Unicefin raportin mukaan lähes kahdelta miljoonalta lapselta Länsi- ja Keski-Afrikassa ryövätään mahdollisuus koulutukseen sen tähden, että kouluissa ja niiden ympäristössä vallitsee väkivalta ja epävarmuus.

Monille aluetta raastaville kiistoille keskeistä on länsimaiseksi mielletyn koulutuksen ideologinen vastustaminen, erityisesti tyttöjen tapauksessa. Sen seurauksena koululaisia, opettajia, hallintohenkilökuntaa ja kouluinfrastruktuuria vastaan hyökätään. Koko alueella hyökkäykset […]


  
                     Login:
                   Password:
       

Once your username and password have been activated, you may change your password at any time here.

If you do not yet have a username and password, please go to SUBSCRIBE

If you were a subscriber from another ips site and your password doesn't work, please try the word "password" with your username. You can change your password here.

If you have any kind of problem please contact us at help@ipsnews.net

 

Comments are closed.