Brasilia valeuutisten verkossa

Rio de Janeiro 27.2.23 (IPS) Valeuutisten levittäminen on ollut viime vuosina Brasiliassa, kuten monissa muissakin maissa, äärioikeiston tietoinen viestintästrategia. Se ei juonnu tiedon puutteesta tai väärinymmärryksistä, vaan poliittisista tavoitteista, apulaisprofessori Alessandra Aldé vakuuttaa. ”Totuudesta piittaamattomat poliitikot käyttävät valeuutisia mustamaalatakseen vastustajiaan,… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Mario Osava