Ilmastokatastrofi on hyvä bisnes

Madrid 28.11.22 (IPS) Investointiensa kautta maailman rikkaimmat ihmiset päästävät ilmakehään valtavat määrät kasvihuonekaasuja, paljastaa hyväntekeväisyysjärjestö Oxfamin tuore raportti Carbon Billionaires (Hiilimiljardöörit). Raportissa on analysoitu 125 maailman rikkaimman ihmisen sijoituksia. Analyysi näyttää, että yksi miljardööri aiheuttaa sijoituskohteidensa kautta keskimäärin 395 miljoonan… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Baher Kamal