Lehdistönvapaus kapenee Keski-Amerikassa

Washington 15.8.22 (IPS) Lehdistönvapaus on voimistuvan hyökkäyksen kohteena Latinalaisessa Amerikassa. Itsevaltaisesti johdetussa Guatemalassa journalistit pelkäävät sorron yltyvän naapurimaan Nicaraguan malliin.  Poliisi tunkeutui heinäkuun 29. päivän yönä Guatemalassa elPeriódico-lehden https://elperiodico.com.gt/ toimitukseen ja pidätti useita työntekijöitä. Samalla takavarikoitiin tietokoneita, arkistoja ja painolaitteita.… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Devin Windelspecht ja Aurora Martínez