Fossiilienergian tuotanto kasvaa ilmastokriisistä piittaamatta

Nairobi 25.10.21 (IPS) Maailman tiedeyhteisö soittaa varoituskelloja ilmastonmuutoksen edetessä, mutta hallitukset ympäri maailman suunnittelevat fossiilisten polttoaineiden tuotannon yli kaksinkertaistamista vuoteen 2030 mennessä. Julkilausuttujen ilmastositoumusten kanssa räikeässä ristiriidassa olevat seikat käyvät ilmi YK:n ympäristöohjelman Unepin ja yhteistyökumppanien lokakuussa julkaisemasta Production Gap Report… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Bruno Kappa