Löyhkäävästä mönjästä arvotuotteiksi

Port-au-Prince 26.7.21 (IPS) Karibialla tutkitaan, miten kiusankappaleesta saisi rahantuojan eli miten kammottavan hajuisista sargassolevistä voitaisiin jalostaa esimerkiksi kosmetiikkaa. Alueen valtioiden yhteinen kalatalousjärjestö  on käynnistänyt Uuden Seelannin rahoituksella kolmivuotisen projektin sargassolevien hyödyntämiseksi. Karibian saarivaltiot ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana kärsineet sargassolevien… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Jewel Fraser