Naiset on syrjäytetty koronapäätöksenteosta

YK 24.5.21 (IPS) Asiantuntijaryhmät kautta maailman uurastavat koronapandemian taltuttamiseksi, mutta koronanvastaisen taistelun korkeimman tason terveysasiantuntijoiden, talousjohtajien ja poliitikkojen joukossa on hälyttävän vähän naisia. Joidenkin maiden koronataistelun johtoryhmissä naisia ei ole lainkaan. YK:n kehitysohjelman, YK:n naisjärjestön ja Pittsburghin yliopiston keräämistä tiedoista selviää,… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Raquel Lagunas