Keinoälyllä ilmastonmuutosta vastaan

YK 22.2.21 (IPS) Keinoäly ja massadata ovat avainasemassa, jos ilmastoon, luonnon monimuotoisuuteen ja saasteisiin liittyvissä kriiseissä halutaan päästä lupauksista toimintaan. Näin julistettiin mm. Unescon, YK:n ympäristöohjelman ja Microsoftin virtuaalisessa konferenssissa keinoälystä planeetan palveluksessa. Teknologiaa tulisi hyödyntää kansalaisten ohjaamisessa kestävämpiin käytäntöihin… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Alison Kentish