Yhdessä syöminen on varjeltavaa kulttuuriperintöä

Pariisi 11.01.21 (IPS) Kun Unesco joulukuussa julkisti aineettoman kulttuuriperinnön listan viimeisimmät lisäykset, nähtiin yhteisöllisyyden liittyvän niistä moniin muihinkin kuin suomalaiseen saunaperinteeseen. Listalle pääsivät esimerkiksi singaporelainen katukeittiö ja pohjoisafrikkalainen couscous. Singapore pääsi katukeittiöillään listalle ensimmäistä kertaa. Katukaupustelijoiden ruokakojujen rykelmiä on kaikkialla… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net