Energiatehokkuus on eri asia kehittyneille ja kehitysmaille

Washington 21.12.20 (IPS) Energiatehokkuus merkitsee kehitysmaissa eri asiaa kuin teollisuusmaissa. Tällainen havainto tehdään Maailmanpankin raportissa energiatehokkuudesta kehitysmaissa. Teollisuusmaissa energiatehokkuus merkitsee enemmän hyödyketuotantoa vähemmällä energialla. Painopiste on säästämisessä, energiatehokkuuden kyvyssä pienentää energiankulutusta, kustannuksia ja viime aikoina myös hiilidioksidipäästöjä. Kehitysmaiden tilanne on toinen.… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Philippe Benoit