Verorahoilla tuhotaan maailmaa

Madrid 10.06.19 (IPS) Fossiilipolttoaineita tuottavat maailman mahtavimpiin lukeutuvat globaalit yritykset, joiden voittomarginaaleja merkittävästi lihottavat valtioiden maksamat tukiaiset. Näin verorahoilla tuetaan muun muassa kuivuuden leviämistä, jäätiköiden sulamista ja korallien haalistumista. Kansainvälinen valuuttarahasto IMF arvioi, että maailmanlaajuisesti vuonna 2015 tukiaiset ahmaisivat koko maailman… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Baher Kamal