Biopolttoaine arveluttaa

Sharm el Sheikh, Egypti 10.12.18 (IPS) Maapallon viljeltyä pinta-alaa pitäisi kasvattaa ainakin kymmeneksellä, jos suunnitelmat fossiilisten polttoaineiden korvaamisesta biologisilla aiotaan toteuttaa, Anne Larigauderie sanoo. Hän johtaa biologista monimuotoisuutta ja ekosysteemipalveluja käsittelevää hallitustenvälistä tiede- ja politiikkafoorumia (Ipbes). Larigauderie epäilee, ettei tarvittavaa… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Rabiya Jaffery